Osobní údaje

Zpracování osobních údajů

Udělujete tímto souhlas společnosti Služby lidem s.r.o. , se sídlem: Lazníky 197, IČ: 01822390, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 59102 (dále jen „Správce“), aby zpracovával tyto osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • emailová adresa
  • telefonní kontakt

Jméno, příjmení, e-mail, telefonní kontakt je nutné zpracovat za účelem vyřízení Vaši objednávky podané prostřednictvím kontaktního formuláře. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu nezbytně nutnou pro vyřízení žádosti dle Vaší objednávky.

S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti Služby lidem s.r.o.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
Potřebujete s něčím poradit? Napište nám!
Nezávazná poptávka

Co o nás říkají naši klienti?

Děkuji společnosti SlužbyLidem s.r.o. za pomoc při prodeji mé nemovitosti. Oceňuji především profesionální jednání a neuvěřitelnou rychlost, s jakou se Vám povedlo najít pro náš dům kupce. Upřímně mohu tuto společnost doporučit všem zájemcům.Miroslav F., Přerov
Chtěla bych Vám tímto poděkovat za poskytnutí pomoci při jednání s naším věřitelem. Moc jste mi pomohli. Jsem Vám nesmírně vděčná . Ještě jednou děkuji!Jarmila W., Hranice